Palvelumme

Logistinen kumppani jo vuodesta 1979

palvelut

Vuodesta 1979

Varastointipalvelut vuosikymmenien kokemuksella

8500 m2:n varastointitilat, yhteensä 20 eri varastoa, 8- tien välitön läheisyys ja silti sopivan syrjäinen sijainti ovat varastojemme valtteja palvelujemme monimuotoisuuden lisäksi. Raaka-aineiden bulkkaus, säkitys, seulonta, muretus ja punnitus onnistuvat lujalla kokemuksella. Tamtronin kalibroitu autovaaka takaa tarkan punnitustuloksen. Lastaukset onnistuvat niin säiliö- ja lava-autoihin kuin kontteihinkin.

Partnerisi salmonellan torjunnassa

Rehuteollisuuden raaka-aineiden käsittely on ollut toimintamme peruspilarina jo vuodesta 1979. Heating Oy oli ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä huolehtimassa rehuraaka-aineiden salmonellakäsittelyistä. Vuosien kokemus on ehdoton valttimme mietittäessä rehuhygienian korkeita vaatimuksia. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti tuotteiden tarkkaan ja huolelliseen käsittelyyn, sekä ristikontaminoitumisen riskien minimoimiseksi. Käytössämme on eri toiminnoissa HACCP-järjestelmä ja omavalvontasuunnitelmaamme valvoo Ruokavirasto.  Liikuteltavan kalustomme ansiosta salmonellan torjuntaa voidaan tehdä sekä asiakkaan tiloissa sekä omilla varastoilla.

Pähkinänkuoressa

VARASTOT

8500 m2 tasovarastoja Eurajoella Köykäntiellä. 20 eri varastoa. Varastojen koot ja korkeudet mahdollistavat erilaisten tuotteiden varastoinnin.

lisäpalvelut

Bulkkaus, säkitys, seulonta, muretus, punnitus. Lastaukset säiliö- ja lava-autoihin ja kontteihin.

erityisosaaminen

Rehuraaka-aineiden salmonellakäsittelyt. Satamapalvelut Eurajoen yksityissatamassa. Lue lisää EcoPorts Finland Oy:n kotisivuilta.

Kokemus on vahvuutta

Quality never goes out of Style!

heating oy

heating oy y-kuljetus

Köykäntie 105
27100 Eurajoki

puhelin

+358 (0)400 654 934

sähköposti

heating@heating.fi